Hoera...

een verjaardag van een kind is altijd een reden voor een kinderfeestje. Wil je een keer wat anders dan is dit vast een mooie aanrader: een kinderfeestje op de boerderij met als hoogtepunt je eigen cupcakes of taart versieren en deze meenemen in je eigen versierde taartdoos.

 

Wat gaan we doen?

Als jullie binnen komen staat er een mooi gedekte tafel klaar met lekkers. Natuurlijk moet er eerst voor de jarige(n) gezongen worden, en de eventuele kado'tjes worden uitgepakt, onder het genot van iets lekkers. Dan is het tijd om de taartdozen te versieren. Daarna is er tijd voor drinken met lekkers. En hierna gaan we de taart/cupcakes versieren met fondant waarmee je met uitstekers de mooiste figuren kunt maken, en met eetbare stiften, parels, eetbare confetti ect.

Mocht je kiezen voor een taart dan moet de taart eerst nog gevuld worden met jam en afgesmeerd met botercrème, en hierna worden bekleed met een door jou gekozen kleur fondant.

 

Zijn jullie klaar dan is er natuurlijk de mogelijkheid om nog even te spelen op de glijbaan en trampoline. En een kijkje te gaan nemen in de stallen. Misschien durf jij wel een koe te knuffelen!?

 

Tijdsduur: ongeveer 2,5 uur

Kosten:

taartje                  €  12,50 p.p

cupcakes 4 st.    €  10,50 p.p

Barbietaartje      € 12,50 p.p

 

U kunt een kinderfeestje boeken v.a 6 kinderen  

 

Kinderfeestjes kunnen ook op locatie worden gegeven. Hiervoor worden eenmalige tarieven gerekend...Binnen een straal van 10 km €5,-, tussen de 10 en 20 km €7,50 , >20 km: km-vergoeding.

 

Extra mogelijkheden:

Een feesttaart of cupcakes voor tijdens de workshop. € 1,85 per kind extra.

Pannenkoeken of frites met snack voor of na de workshop €2,50 per kind extra.

 

Voor vragen of een boeking kunt u het contactformulier invullen

 

p.s: Resultaten van het kinderfeestje van uw zoon of dochter zijn terug te vinden in het blog

 

 

 

Resultaten kinderfeestjes

Barbietaartje
Barbietaartje

Grote feestvreugde, maar ook allemaal heel spannend, als je net 6 bent geworden..

De cupcakes zijn in ieder geval stuk voor stuk leuk geworden, maar stiekem was het nog veel spannender om de boerderij te verkennen. Spelen in het stro en helpen met het voeren van de kalveren..

Geslaagde middag in ieder geval!

Feestje Ella
Feestje Ella

Een super leuke workshop bij Ella thuis. Meiden jullie waren toppers!

Alles staat klaar voor Arla en Norah's feestje
Alles staat klaar voor Arla en Norah's feestje

Taartjes maken tijdens het feestje van dochter Caitlynn, allemaal hebben jullie een prachtig taartje gemaakt!

verjaardagsfeestje Imke; 10 nov. Gezellig een ochtend taart eten, taart maken en pannenkoeken smullen. Jullie waren top dames!

Allemaal vol enthousiasme en vrolijkheid gewerkt aan dit prachtige eindresultaat tijdens het kinderfeestje van Jente en Lisa