Resultaten kinderfeestjes

Hoera...

een verjaardag van een kind is altijd een reden voor een kinderfeestje. Wil je een keer wat anders dan is dit vast een mooie aanrader, met als hoogtepunt je eigen cupcakes of taart versieren en deze meenemen in je eigen versierde taartdoos.

 

Wat gaan we doen?

Als jullie binnen komen staat er een mooi gedekte tafel klaar met lekkers. Natuurlijk moet er eerst voor de jarige(n) gezongen worden, en de eventuele kadootjes worden uitgepakt, onder het genot van iets lekkers. Dan is het tijd om de taartdozen te versieren en taarten te vullen.

nu het vullen mogen de kinderen even lekker buiten naar de speeltuin.Daarna is er tijd voor drinken met lekkers. En hierna gaan we de taart/cupcakes versieren met fondant waarmee je met uitstekers de mooiste figuren kunt maken, en met eetbare stiften, parels, eetbare confetti ect.

Mocht je kiezen voor een taart dan moet de taart eerst nog gevuld worden met jam gele room en afgesmeerd met botercrème, en hierna worden bekleed met een door jou gekozen kleur fondant.

 

Zijn jullie klaar dan is er natuurlijk de mogelijkheid om nog even te spelen bij de grote speeltuin in de buurt.

 

Tijdsduur: ongeveer 3 tot 3,5 uur

Kosten:

taartje                  €  15,00 p.p vanaf  6 jaar en ouder 

cupcakes 4 st.    €  12,50 p.p vanaf 6 jaar

 

 

U kunt een kinderfeestje boeken v.a 6 kinderen. 

 

Kinderfeestjes kunnen ook op locatie worden gegeven (op dit moment alleen op de zaterdag). Hiervoor worden eenmalige tarieven gerekend...Binnen een straal van 10 km €5,-, tussen de 10 en 20 km €7,50 , >20 km: km-vergoeding.

 

Extra mogelijkheden:

Een feesttaart of cupcakes voor tijdens de workshop. € 1,00 per kind extra.

broodjes knakworst of frites met snack voor of na de workshop €2,50 per kind extra.

 

Voor vragen of een boeking kunt u het contactformulier invullen

 

p.s: Resultaten van het kinderfeestje van uw zoon of dochter zijn terug te vinden op Facebook.