Even Voorstellen...

Het gezicht achter Maarkelse Zoetigheden dat ben ik, Debby Hargeerds. Ik ben 38 jaren jong. Samen met mijn man Frank heb ik 3 kinderen. Dylan 14 jaar, Caitlynn 11jaar en Allison 7 jaar. Daarnaast zul je hier onze trouwe bruine labrador Boomer en Golden Retriever Bo treffen. En misschien ook onze katten Noortje of Muis

Mocht je hier komen voor een kinderfeestje of leuk arrangement, dan zul je ook kennismaken met onze veestapel..de koeien en kalfjes...enne knuffelen mag!

 

Wat als een hobby begon voor mij, een keer een taartje maken, is uitgegroeid tot mijn grote droom: een eigen bedrijf. En sinds 1 februari 2012 ben ik dan ook de trotse eigenaar van Maarkelse Zoetigheden.

Alles wat ik maak , doe ik met liefde en passie voor dit vak. Elke taart, cupcake of wat voor lekkernij dan ook zal uniek zijn, omdat alles met de hand wordt gemaakt.

Netheid en hygiëne staan bij mij hoog in het vaandel. Net zo als gastvrijheid en gezelligheid!

Daarnaast bereid ik alles met verse producten. En niet onbelangrijk, de eieren zijn (bijna) altijd vers van onze eigen scharrelkippen!

Ervaring heb ik opgedaan door zelf workshops en cursussen te volgen.

Zo ben ik in het bezit van het Wilton Method Decorating Basics en Gum Paste and Fondant certificaat en het HCCAP certificaat.

 

Kom, Kijk, Proef en Geniet!

 

Groetjes Debby